App Suomi
29.4.2021

Vas­tuul­lis­ta muotia

By Tuo­ri­nie­mi
App Suomi


Kotimainen pellavaneule materiaalina luomupellava

Koe pellavan ihana kosketus

Valmistamme omassa neulomossamme neuleita myös pellavasta. Pellava neulottuna materiaalina on ihastuttava materiaali. Siinä yhdistyvät pellavan parhaat ominaisuudet. Pellava on lämmin viileällä ja viileä lämpimällä. Tämä ominaisuus johtuu pellavan hyvästä kosteudenimukyvystä ja hyvästä lämmönjohtavuudesta. Pellava on kemialliselta koostumukseltaan saman kaltaista kuin puuvilla, mutta sen rakenne on huokoisempi, jolloin kosteus imeytyy siihen helpommin. Pellava myös kuivuu nopeasti.


Pellavaneuleen olemus

Pellava mielletään materiaalina, joka rypistyy herkästi. Pellavakangas todella rypistyykin herkästi. Vaikka pellavan kuitu on hyvin kestävää, se on myös jäykkää. Hyvin valmistetun pellavaneuleen elastisuus kuitenkin ehkäisee yllättävän tehokkaasti rypistymistä. Hyvä pellavaneulos voi olla kevyttä, hyvin laskeutuvaa ja ryhdikästä samanaikaisesti.  Olemme tehneet paljon kehitystyötä saadaksemme näitä ominaisuuksia esiin meidän neuleisiimme. Yksi pellavan erinomainen ominaisuus on se, että se ei varaudu sähköisesti. Sen ansiosta neuleen laskeutuvuus säilyy hyvänä kaikissa olosuhteissa. Pellava hylkii likaa, puhdistuu helposti, ei nukkaannu ja pehmenne ja paranee käytössä vuosien mittaan.


Vastuullinan valinta, Suomessa valmistettu pellavaneule

Pellava on ekologinen valinta. Pohjavedet säästyvät, sillä pellava ei vaadi lainkaan keinokastelua, vaan kasvaa sateen voimalla. Pellava viihtyy kuivahkoilla kasvipaikoilla, se ei vaadi keinokastelua. Pellava on lisäksi antibakteerinen ja allergisoimaton materiaali. Koe pellavan ylellinen olemus ja nauti sen antamasta ihastuttavasta tuntumasta. Hyvin hoitamalla saat tuotteesta pitkäikäisen vaatteen, joka säilyy siistinä pitkään.


-By Tuoriniemi Vastuullista muotia. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa. Materiaaleina neuleissamme ovat 100% merinovilla ja 100% pellava.

Tuoriniemi Dream Oy

Markku Tuoriniemi

044 0244111

markku.tuoriniemi@gmail.com

Linkki kotisivuille

https://tuoriniemi.fi/

App Suomi
App Suomi
App Suomi

App Suomi

Tervetuloa App Suomi Digilehti-Uutiskirje-sivuille.

Teemoina :Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

App Suomi  Appsuomi.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

AppSuomi.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi

2021©appsuomi.fi Kaikki oikeudet pidätetään.

2021©AppSuomi.Kaikki oikeudet pidätetään.