App Suomi
14.6.2021

Ti­laus­ra­vin­to­la

ARCTIC GIANT BIRDHOUSE HOTEL
App Suomi

Makunautintoja jättiläisten tapaan suurella sydämellä,
kourallisella rakkautta sekä ripauksella hellyyttä.


TILAUSRAVINTOLA MAKUHELMI
Ruoka on meille jäteille tärkeä asia, lähes yhtä tärkeä kuin metsä. Ruuan pitää olla yksinkertaista mutta maukasta. Me nautimme ruokailemisesta täysin sydämin, siksi panostamme myös oikean tunnelman luomiseen.


Ruokapöydässä huomaat, että meidän vaikutus näkyy toisinaan myös ruuan koossa, meillä kun on näitä vähän isompia pullia.Haluamme tehdä persoonallisia, yksilöllisiä, laadukkaita ja ennen kaikkea ikimuistoisia juhlia ja tilaisuuksia.


Haluamme tarjota vieraillemme maukkaita makuhetkiä ja valmistammekin herkulliset juhlatarjoilut aina itse käsityönä alusta alkaen. Palvelut suunnittelemme ja toteutamme yhteistyössä asiakkaan kanssa. Sen teemme, minkä lupaamme ja aikatauluista pidämme kiinni.


Keräämme itse luonnosta raaka-aineena käyttämämme sienet, marjat ja yritit. Muiden raaka-aineiden, kuten kalan, riistan ja juureksien käytössä suosimme aina suomalaisia raaka-aineita sekä alkuperää. Ajattelemme ym­pä­ris­töys­tä­väl­li­ses­ti sekä toimimme kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

www -linkki

arcticgiant.fi/


TILAUSRAVINTOLA MAKUHELMI

ARCTIC GIANT BIRDHOUSE HOTEL

Kivesvaarantie 40 , Kivesjärvi, 88300 Paltamo

ANJA HOMANEN
+ 358 40 748 7391

App Suomi
App Suomi

App Suomi

Tervetuloa App Suomi Digilehti-Uutiskirje-sivuille.

Teemoina :Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

App Suomi  Appsuomi.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

AppSuomi.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi

2021©appsuomi.fi Kaikki oikeudet pidätetään.

2021©AppSuomi.Kaikki oikeudet pidätetään.