App Suomi
3.6.2021

DPF Puhdistus

Miksi DPF Puhdistus?

Puhdistus

YKSITYISILLE

Vähemmän päästöjä

Hiukkassuodattimen puhdistus takaa tehokkaamman moottorin toiminnan. Kun moottori toimii sille suunnitetulla tavalla, niin luonnollisesti myös päästöt pysyvät asetettujen arvojen sisällä.

Pienempi polttoaineen kulutus


Kun säännöllisesti huollamme suodattimesi niin lopputuloksena on huomattava säästö polttoaineen kulutuksessa. Tämä perustuu täysin yksinkertaiseen ja kiistattomaan tekniseen toteamaan. Pakokaasun ulos johdettavuus on tärkeä osa moottorin toimintaa

Vältä kalliit remontit

Ennakoimalla pidät huolto ja korjauskustannukset kurissa. Vastapaine synnyttää moottoriin tilanteen, jossa tukkeutunut suodatin ei johda pakokaasua sille tarkoitetulla tavalla.

Puhdistus


YRITYKSILLE

Linja-autot

Pesemme Linja-autojen suodattimet. Kuten myös muussa raskaassa liikenteessä linja-autojen toimivuus ja tuottavuus on tehokkaan liiketoiminnan keskiössä mietittäessä huoltoa.


Kuorma-autot

Meillä on 20 vuoden kokemus raskaankaluston kehityksestä. Euro luokitusten tulo on tarkoittanut, että pakokaasun jäl­ki­kä­sit­te­ly­jär­jes­tel­mä käyttää adblue lisäainetta.


Työkoneet

Olipa sitten kyse pyöräkoneesta, kaivinkoneesta, traktorista tai jostakin muusta teollisuuden tai vaikkapa satamapalveluiden koneesta. Meiltä löytyy puhdistusratkaisu teidän suodattimelle.

DPF Puhdistus Hoitaa Tukkeutuneen Suodattimen Kuntoon

Puhdistamme DPF, SCR, FAP hiukkassuodattimet sekä katalysaattorit, myös suodatinelementtien puhdistus. Puhdistamme kaikki palamisprosessissa syntyvät epäpuhtaudet. Ja tiesitkö, että keräämme kaiken puhdistuksesta tulevat epäpuhtaudet talteen.

www linkki

dpfpuhdistus.fi


Yhteystiedot

Puhelin

045 8578400

Sähköposti

info@dpfpuhdistus.fi

Osoite

Keuksuontie 12 L
04220 Kerava

App Suomi
App Suomi

App Suomi

Tervetuloa App Suomi Digilehti-Uutiskirje-sivuille.

Teemoina :Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

App Suomi  Appsuomi.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

AppSuomi.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi

2021©appsuomi.fi Kaikki oikeudet pidätetään.

2021©AppSuomi.Kaikki oikeudet pidätetään.